fbpx

Elpusztíthatatlanná” tesszük a fát

Világpremier a Construmán!

A Blokkwood fakezelés a fát, mint nyersanyagot egy új szintre emeli. Gyönyörűvé, víztűrővé és szinte “elpusztíthatatlanná” teszi, méghozzá rendkívül jó ár-érték arány mellett.

Legyen a vendégünk a Construmán!

45% engedmény, adunk Önnek és családjának a Construma kiállítás belépőjének az árából, ha cégünk vendégeként regisztrál a kiállításra.

4150 Ft  helyett 2300 Ft -ért ellátogathat hozzánk
a Blokkwood standra.

Kattintson a gombra és regisztráljon a
kedvezményes jegyekért!
A kedvezményes jegy megvásárlásához a hozzáférést a regisztrációt követően megküldjük Önnek e-mailben. Ha többen szeretnének jönni, mindenkinek külön-külön kell regisztrálnia.
A kedvezményes jegy megvásárlásához a hozzáférést azonnal a regisztrációt követően megküldjük Önnek!

Várjuk szeretettel a Construma OtthonDesign kiállításon az Blokkwood standján 2023. március 29-április 2. között a G pavilon 503G standján!

Világpremier a Construmán!

Legyen a vendégünk a Construmán!

45% engedményt adunk Önnek és családjának a Construma kiállítás belépőjének az árából, ha cégünk vendégeként regisztrál a kiállításra.

4150 Ft helyett 2300 Ft -ért ellátogathat hozzánk a Blokkwood standra.

Kattintson a gombra és regisztráljon a
kedvezményes jegyekért!
A kedvezményes jegy megvásárlásához a hozzáférést a regisztrációt követően megküldjük Önnek e-mailben. Ha többen szeretnének jönni, mindenkinek külön-külön kell regisztrálnia.
A kedvezményes jegy megvásárlásához a hozzáférést azonnal a regisztrációt követően megküldjük Önnek!

Várjuk szeretettel a Construma OtthonDesign kiállításon a Blokkwood standján 2023. március 29-április 2. között a G pavilon 503G standján!

Két dolgot tehet:

  1. Egy gyors regisztrációval és pár kérdés megválaszolásával hozzájuthat ingyenes tájékoztató anyagunkhoz, melyet az otthona kényelméből vagy akár útközben is átolvashat.

2. A másik lehetőség, hogy eljön a Construma szakkiállításra, ahol személyesen átbeszélhetjük a Blokkwood fakezelésében rejlő lehetőségeket.

Vásárolja meg kedvezményes áron a belépőjét itt és most!

Végtelen felhasználási mód

Eljött az ideje, hogy újragondoljuk, mit és hogyan lehet fából elkészíteni, illetve hol és hogyan alkalmazhatunk fát, ahol eddig is szerettük volna, de nem mertük.

A Blokkwooddal vegyszermentes, könnyű, tartós, nem vetemedő, kártevőknek ellenálló, antibakteriális, és nem utolsósorban magasan víztűrő anyagaink lehetnek.
Azaz szinte bárhol felhasználhatjuk kedvenc faanyagainkat:
a fürdőszobában, a konyhában, a kertben, de építőanyagként vagy hangszer alapanyagként szintén gondolhatunk rájuk.

Kíváncsi rá, hogyan járulhat hozzá cégének növekedéséhez a Blokkwood fakezelés?

Két dolgot tehet:

1. Regisztrál, válaszol pár egyszerű kérdésre, és mi azonnal elküldjük Önnek az erről szóló ingyenes tájékoztató anyagunkat.

2. A másik lehetőség, hogy ellátogat a Construma szakkiállításra március 29. és április 2. között, ahol munkatársainkkal személyesen beszélgethet a Blokkwoodról. Ehhez kedvezményes belépőjegyet biztosítunk.

Kattintson a belépőjegyéért most!

Blokkwood az üzletben

A Blokkwood fakezelés hatására új kapuk nyílnak a faiparban. A gyártók, a fafeldolgozók, a kereskedők, és nem utolsósorban a vásárlók fához való viszonya is örökre megváltozhat.

Gyönyörű és magasan időtálló faanyagokkal dolgozhatnak, amik könnyebbek, terhelhetőbbek és vízállóbbak mint valaha!

Fafeldolgozó vagyok
Ha a meglévő faanyagaimat Blokkwooddal kezeltetném, akkor nem egyszerűen kiemelkedő minőségű, hanem szó szerint egyedülálló faanyagokkal dolgozhatnék. Azzal is kitűnhetnék az egyébként már telített piacon, hogy jobb ár-érték arányú faanyagokat kínálhatnék
a fogyasztóknak.

Gyártó vagyok
Ha Blokkwood kezelt faanyagokat alkalmaznék, akkor a vevőim a termékeimet könnyebben prémium kategóriába sorolnák.
Tartós és időtálló termékeimet beltéren és kültéren egyaránt hasznosíthatnák.

Kereskedő vagyok
Ha sikerülne egy olyan partnert találnom, aki Blokkwood fakezeléssel foglalkozik, akkor a Blokkwood kezelt faanyagokkal egy olyan kínálathoz jutnék, amin könnyen, és jelentősen nagyobb nyereséggel túl is adhatnék. Az eddig átlagos anyagokat is magas minőségi kategóriában értékesíthetném.

Akár a Blokkwood technológia adaptálása iránt érdeklődik,
akár kezelt faanyagot vásárolna vagy meglévő faanyagokat kezeltetne, jó helyen jár. Igényelje tájékoztató anyagunkat, amiből azt is megtudhatja, miként növekedhet a cége a Blokkwood által!

Ha pedig személyesen is egyeztetne a Blokkwood fakezeléséről, akkor irány a Construma szakkiállítás! Önt is szeretettel várjuk március 29. és április 2. között a HUNGEXPO-n!

Ide kattintva kedvezményes áron megveheti a belépőjegyét.

Minden jog fenntartva © 2021 | Safis-EVO INC.

BLOKKWOOD GmbH.

telefonszám: +36 70 405 5253

E-mail: info@blokkwood.eu
web: www.blokkwood.eu

 a  Csoport tagja.