fbpx

Hello, BLOKKWOOD,
üdv, zöld technológia!

BLOKKWOOD, a zöld technológia

A BLOKKWOOD technológia a legtöbb hőkezelési eljárással szemben 100%-ban vegyszermentes, és alkalmazásával az újrahasznosítás is támogatható. Segítségével az átlagosnál hosszabb élettartamot érhetünk el a különböző faanyagoknál, ráadásul alacsonyabb költségek mellett.

A BLOKKWOOD technológia kíméletes (nem sérül a fa belső szerkezete), akár néhány óra alatt elvégezhető, és megannyi felhasználási lehetőséggel kecsegtet.

Kiemelkedően tartós megoldást kínál akár beltéri és kültéri burkolatokról, bútorokról, konyhai és fürdőszobai eszközökről, építőipari termékekről, akár játszótéri elemekről vagy hangszerekről legyen szó.

Mindez hozzájárul egy fenntartható gazdaság megteremtéséhez, ahol a faanyagok hosszabb élettartama maitt jelentősen kevesebb hulladék keletkezik és az erdők is tovább nőhetnek.  

 

magas minőség, hosszú távú használat, 100%-ban zöld megoldás

Kapszulába zárt minőség

Az egyes faipari termékekkel ellentétben a BLOKKWOOD hőkezeléssel készült modellek magas színvonalat ígérnek. A nívó pedig a hosszú távú használat és erős igénybevétel esetén sem csökken.

Belegondolt már, hogy ennek hatására új kapuk nyílnak a beltéri és kültéri faanyag gyártók és kereskedők életében? Lehetőséget kapnak arra, hogy egy teljesen új ágazatot hozzanak létre a faiparon belül, megváltva ezzel egy VIP-jegyet, ami örök privilégiummal ruházza fel őket.

Keressen minket Ön is, és beszéljünk a részletekről!

Maradt még megválaszolatlan kérdése?
Kérjen részletes ajánlatot!

Akár a BLOKKWOOD technológia adaptálása iránt érdeklődik, akár kezelt faanyagot
vásárolna vagy meglévő faanyagokat kezeltetne, jó helyen jár. töltse ki az űrlapot,
és hamarosan felvesszük Önnek a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlapot ezen adatok hiányában a rendszerünk nem tudja fogadni. Köszönjük szíves megértésüket!

A trópusi hangszerfák megfizethető alternatívája

Gyakorlatilag bármilyen hangszerfából önmaga több szempontból (és sokszorosan) feljavított változatát hozzuk létre. Ezzel valódi alternatívát kínálunk különféle prémium hangszerfák, alacsonyabb minőségű, speciálisan kezelt faanyagokkal történő helyettesítésére.

BLOKKWOOD GmbH.  

telefonszám: +36 70 405 5253

E-mail: info@blokkwood.eu
web: www.blokkwood.eu

a Csoport tagja.