fbpx

Blokkwood – A technológia,
és ami mögötte van

A Blokkwoodról röviden

A Blokkwood egy olyan hőkezelési technológia, ami a maga nemében páratlan. Célja, hogy a fát, mint nyersanyagot egy újabb szintre emelje; mind minőségében, mind pedig időtállóságában. Az ár-érték arányról már nem is beszélve! A Blokkwood eladhatóbb termékeket eredményez akár a gyártókat, a kereskedőket vagy a végfelhasználókat vizsgáljuk.
A Blokkwood tehát alapjaiban változtatja meg a faiparról szőtt elképzeléseinket és azt, hogy a fából, mint nyersanyagból sokkal többet kihozhatunk, de lényegesen olcsóbban, nagyobb profitért.

A technológia bevezetése

Egy franchise rendszer keretében tőlünk mindent megkap, ami az induláshoz, a technológia bevezetéséhez és annak átültetéséhez szükséges. Szeretettel várjuk Blokkwood kezelő üzemünkben, ahol lehetősége nyílik a Blokkwoodizálás (azaz Blokkwood fakezelés) teljes folyamatának a megfigyelésére, és a felmerülő kérdések átbeszélésére. Az általunk megszerzett gyártási tapasztalatokat írásos és mozgóképes dokumentációk révén is kézhez veheti.

Ahhoz, hogy az adaptálás sikeres legyen, mindenképpen szüksége lesz egy saját Blokkwood kemencére, melyet mi a rendelkezésére bocsátunk. A beüzemelést követően akár azonnal el is kezdheti használni. A kezelés kényelmesen, egy számítógépes vezérlőrendszeren keresztül indítható, és bármikor igény szerint módosítható.

Útmutató a profithoz

Az Ön célja a Blokkwood célja is, azaz a startkőtől indulva sikeresen eljutni a célig, a fogyasztóig. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy mindenre kiterjedő marketing tervvel és átfogó marketing stratégiával dolgozzunk, amik gyors vállalati fejlődést eredményeznek.

Az ütemterv stabil lábakon áll. A célokat és az értékesítési csatornákat már meghatároztuk, így minden fontos információt átadhatunk a Blokkwood technológia létezéséről és annak előnyeiről. Önnek ezzel semmi dolga, elég csak az üzletre koncentrálni. Mi majd hajtjuk a kerekeket és biztosítjuk a szükséges hátszelet is.

Csatlakozzon Ön is a Blokkwood közösséghez! Vezesse be a technológiát most!

Maradt még megválaszolatlan kérdése? Kérjen részletes ajánlatot!

Akár a Blokkwood technológia adaptálása iránt érdeklődik, akár kezelt faanyagot
vásárolna vagy meglévő faanyagokat kezeltetne, jó helyen jár. töltse ki az űrlapot,
és hamarosan felvesszük Önnek a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlapot ezen adatok hiányában a rendszerünk nem tudja fogadni. Köszönjük szíves megértésüket!

BLOKKWOOD GmbH.  

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
E-mail: info@blokkwood.eu

a Csoport tagja.