fbpx

5 dolog, amit a vásárló a Blokkwood termékekkel nyerhet

Időt és még több időt

A kezeletlen faanyaggal és a különböző vegyszerekkel kezelt faáruval kontrasztban a Blokkwoodizált (azaz Blokkwooddal kezelt) termékek több generáción is átívelnek anélkül, hogy az idő nyomot hagyna rajtuk. Éppen ezért forgalmazóként nagyvonalúak lehetünk a jótállás ügyében.

Blokkwood, a színtiszta időtlenség.
A fa, mint alapanyag életre hívja a harmóniát,
és természetességet kölcsönöz bármilyen környezetben.

Magas minőséget
előnyös áron
A Blokkwood technológiával készült termékek egy életre szólnak. Nem árt nekik a víz, emellett kártevő-, gomba- és penészállók. Bátran javasolhatjuk használatukat beltéri vizesblokkokba (konyha, fürdő, toalett), továbbá kültéri használatra is. Egyszóval megnyerhetünk magunknak egy olyan vásárlói réteget, amit eddig nem sikerült.

Végtelen felhasználási lehetőséget

Ahány ember, annyiféle elképzelés a fa alapanyagot illetően. Míg egyesek burkolóanyagként, bútorként, konyhai vagy fürdőszobai eszközként gondolnak a Blokkwood termékekre, addig mások inkább építőipari elemeket, játszótéri alkotóelemeket vagy hangszerfát vizionálnak. Váltsa valóra a vásárlók igényeit Blokkwoodizált (azaz Blokkwooddal kezelt) fából!

Páratlan megjelenést

Legyen szó bármilyen elképzelésről, a Blokkwood-eljárás gazdag színválasztékot ígér. Fatípusonként a barnának három árnyalatát (világos, közepes, sötét) tudjuk létrehozni a faanyag teljes keresztmetszetében. A fa erezete gyönyörű hangsúlyt kap, az eredmény pedig magáért beszél: mindig szép és letisztult. A termékeit eddig csak klasszikus környezetben használták vagy épp ellenkezőleg, kizárólag modern környezetben kaptak helyet? Hódítson meg minden területet Blokkwood kezelt termékeivel!

Környezetbarát hozzáállást

A Blokkwood technológia legfőbb jellemzője, hogy 100%-ban vegyszermentes, ezért nem káros az egészségre, a környezetre, és bizonyítottan mentes a kellemetlen aromáktól is. Eszerint Ön családosokat és a kisállattartókat is célkeresztbe veheti az értékesítésnél.

Maradt még megválaszolatlan kérdése?
Kérjen részletes ajánlatot!

Akár a Blokkwood technológia adaptálása iránt érdeklődik, akár kezelt faanyagot
vásárolna vagy meglévő faanyagokat kezeltetne, jó helyen jár. töltse ki az űrlapot,
és hamarosan felvesszük Önnek a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlapot ezen adatok hiányában a rendszerünk nem tudja fogadni. Köszönjük szíves megértésüket!

BLOKKWOOD GmbH.  

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
E-mail: info@blokkwood.eu

a Csoport tagja.