fbpx

5 dolog, amit a vásárló a BLOKKWOOD termékekkel nyerhet

Időt és még több időt

A kezeletlen faanyaggal és a különböző vegyszerekkel kezelt faáruval kontrasztban a BLOKKWOODIZÁLT termékek több generáción is átívelnek anélkül, hogy az idő nyomot hagyna rajtuk. Éppen ezért forgalmazóként nagyvonalúak lehetünk a jótállás ügyében. A BLOKKWOODIZÁLT termékekre akár sok év garanciát is adhatunk.

BLOKKWOOD, a színtiszta időtlenség.
A fa, mint alapanyag életre hívja a harmóniát,
és természetességet kölcsönöz bármilyen környezetben.

Magas minőséget előnyös áron

A BLOKKWOOD technológiával készült termékek egy életre szólnak. Nem árt nekik a víz, nehezen vetemednek, emellett kártevő-, gomba- és penészállók. Bátran javasolhatjuk használatukat beltéri vizesblokkokba (konyha, fürdő, toalett), továbbá kültéri használatra is. Egyszóval megnyerhetünk magunknak egy olyan vásárlói réteget, amit eddig nem sikerült.

Végtelen felhasználási lehetőséget

Ahány ember, annyiféle elképzelés a fa alapanyagot illetően. Míg egyesek burkolóanyagként, bútorként, konyhai vagy fürdőszobai eszközként gondolnak a BLOKKWOOD termékekre, addig mások inkább építőipari elemeket, játszótéri alkotóelemeket vagy hangszerfát vizionálnak. Váltsa valóra a vásárlók igényeit BLOKKWOODIZÁLT fából!

Páratlan megjelenést

Legyen szó bármilyen elképzelésről, a BLOKKWOOD-eljárás gazdag színválasztékot ígér, a barnának tetszőleges árnyalatát tudjuk létrehozni a faanyag teljes keresztmetszetében. A fa erezete gyönyörű hangsúlyt kap, az eredmény pedig magáért beszél: mindig szép és letisztult. A termékeit eddig csak klasszikus környezetben használták vagy épp ellenkezőleg, kizárólag modern környezetben kaptak helyet? Hódítson meg minden területet BLOKKWOODIZÁLT termékeivel!

Környezetbarát hozzáállást

A BLOKKWOOD technológia legfőbb jellemzője, hogy 100%-ban vegyszermentes, ezért nem káros az egészségre, a környezetre, és bizonyítottan mentes a kellemetlen aromáktól is. Eszerint Ön családosokat és a kisállattartókat is célkeresztbe veheti az értékesítésnél.

Maradt még megválaszolatlan kérdése?
Kérjen részletes ajánlatot!

Akár a BLOKKWOOD technológia adaptálása iránt érdeklődik, akár kezelt faanyagot
vásárolna vagy meglévő faanyagokat kezeltetne, jó helyen jár. töltse ki az űrlapot,
és hamarosan felvesszük Önnek a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlapot ezen adatok hiányában a rendszerünk nem tudja fogadni. Köszönjük szíves megértésüket!

A trópusi hangszerfák megfizethető alternatívája

Gyakorlatilag bármilyen hangszerfából önmaga több szempontból (és sokszorosan) feljavított változatát hozzuk létre. Ezzel valódi alternatívát kínálunk különféle prémium hangszerfák, alacsonyabb minőségű, speciálisan kezelt faanyagokkal történő helyettesítésére.

BLOKKWOOD GmbH.  

telefonszám: +36 70 405 5253

E-mail: info@blokkwood.eu
web: www.blokkwood.eu

a Csoport tagja.