fbpx

Nem létezik középszerű vagy silány minőségű faipari termék, csak olyan, amit még nem kezeltek BLOKKWOODDAL.

6 dolog, amit a BLOKKWOOD-eljárás nyújt Önnek

Jelentős értéktöbbletet

Lehet bármennyire is kiváló egy faanyag, képviselhet normál vagy kommersz minőséget, ha a beszerzés magas költségen történik és nem lehet túladni rajta, akkor a folyamat veszteséges. Biztosan sokat törte már Ön is azon a fejét, hogyan tudna az ilyen és ehhez hasonló helyezeteken felülkerekedni. Mi tudjuk a megoldást: BLOKKWOODIZÁLT termékekkel több profitot szerezhet. Vágjon bele!

Lehetőséget a térhódításra

A vegyszerekkel kezelt faipari, és az olcsóbb kategóriás műanyag termékek régóta uralják már a piacot. Most Önnek is lehetősége nyílik arra, hogy ezeket kenterbe verje. A BLOKKWOODDAL nemcsak játszi könnyedséggel alkothat maradandót, hanem magas minőséget is kínálhat, ráadásul pénztárcabarát áron. Nem lesznek többé beragadt készletek,
csak mutatós, eladható faanyagok.

Találjon módot arra, hogy valami
újat hívjon életre!

Előfordult már Önnel, hogy hagyományos árucikkeire nem talált vevőt? A BLOKKWOOD eljárás előtt nincsenek határok: bármilyen faipari terméket kezelhet függetlenül az alapanyagtól, figyelembe véve az igényeket. Egyetlen kezelés, és faanyagai magasan vízállóvá, és szinte elpusztíthatatlanná válnak. Dolgozzon úgy, olyan faanyagokkal és olyan egyedi technológiával, amilyennel ezelőtt még senki!

Megszelidítheti a víztűrő és nagy ellenálló-képességű faanyagok piacát

Képzelje el, Ön lehetne az első, aki olyan termékeket állít elő és/vagy olyan faipari termékeket forgalmaz, melyekre itthon nincs példa! A BLOKKWOOD eljárás lényegesen megnöveli a faanyagok víztűrő képességét, csaknem időtlenné teszi azokat. Ha pedig ez nem lenne elegendő, egyéb értékes jellemzőkkel is felruházza azokat.

Többgenerációs faipari termékeket

Olyanokat, amik az átlagosnál terhelhetőbbek, vízállóbbak, alaktartóbbak. A kezeletlen vagy vegyszerekkel hőkezelt fával ellentétben a BLOKKWOODIZÁLT fa beltéren és kültéren is évtizedekig használható. Ennélfogva Ön lehet az – akinek a mi garanciánkkal -, ténylegesen bíznak a szavában, és örömmel ajánlják a termékeit, lehetőséget adva a vásárlói kör bővítésére.

Zöld-szemléletet

A környezettudatosság jegyében dolgozhat, és vegyszermentes hőkezelési technológiák alkalmazására sarkallhat másokat is. A BLOKKWOOD-eljárással és a későbbi BLOKKWOOD termékek újrahasznosításával sem szennyezi majd a környezetet, ezért nem kell attól tartania, hogy fenntarthatóságra hivatkozó, környezettudatos ügyfeleket veszít.

BLOKKWOOD franchise rendszer

Fontosnak tartjuk, hogy minden partnerünk stabil lábakon álljon, éppen ezért kész tervvel készültünk. A BLOKKWOOD mindent biztosít, amire kezdetben szükség van (gyártási tapasztalatok, dokumentációk), továbbá ami a jövőben elengedhetetlen (saját BLOKKWOOD kemence vezérlőrendszerrel) a technológia bevezetéséhez. Kezelőüzemünkben a gyártás teljes folyamata elsajátítható, és nyitottak vagyunk a felmerülő kérdések megválaszolására is.

Célkeresztben a vásárlók

Mi a garancia arra, hogy a piac vevő lesz a BLOKKWOOD-ra?
Ki gondoskodik majd az értékesítésről?

Teljes marketingstratégiával várjuk minden partnerünket, és készek vagyunk kezességet vállalni a sikeres értékesítésért is. A mi dolgunk, hogy népszerűsítsük a BLOKKWOOD eljárást, és hogy kiemeljük annak előnyeit a megfelelő értékesítési csatornákon. Eljutunk a potenciális fogyasztókhoz, és meggyőzzük őket a BLOKKWOOD értékeiről, egyúttal a vállalatának kiválóságáról is. Önnek egy feladata lesz: az ajtónál előre engedni a fejlődést, és jóváhagyni a növekvő üzlettel járó hasznokat.

Maradt még megválaszolatlan kérdése?
Kérjen részletes ajánlatot!

Akár a BLOKKWOOD technológia adaptálása iránt érdeklődik, akár kezelt faanyagot
vásárolna vagy meglévő faanyagokat kezeltetne, jó helyen jár. töltse ki az űrlapot,
és hamarosan felvesszük Önnek a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlapot ezen adatok hiányában a rendszerünk nem tudja fogadni. Köszönjük szíves megértésüket!

A trópusi hangszerfák megfizethető alternatívája

Gyakorlatilag bármilyen hangszerfából önmaga több szempontból (és sokszorosan) feljavított változatát hozzuk létre. Ezzel valódi alternatívát kínálunk különféle prémium hangszerfák, alacsonyabb minőségű, speciálisan kezelt faanyagokkal történő helyettesítésére.

BLOKKWOOD GmbH.  

telefonszám: +36 70 405 5253

E-mail: info@blokkwood.eu
web: www.blokkwood.eu

a Csoport tagja.