fbpx

A BLOKKWOODDAL a ma beruházása már holnap megtérülhet

Új kapuk nyílnak a faiparban

A faiparon belül egy teljesen új ágazatot létrehozni nem kis falat. De mit szólna, ha azt mondanánk, hogy van egy korszakalkotó ötlet a kezünkben, ami több szempontból is jövedelmező lehet? Egy olyan ötlet, ami teljesen átkeretezi a faiparról megszerzett eddigi tudásunkat, és aminek a hatására felrázhatjuk a teljes piacot: a fafeldolgozókat, a gyártókat, a mérnököket, a kereskedőket, és nem utolsósorban a végfelhasználókat.

A műanyaggal és az import árukkal folytatott harcban napról napra, évről évre nehezebb győzedelmeskedni. Pedig Ön is mindig ott van a frontvonalban, igyekszik változtatni és újítani, figyelembe veszi az igényeket, továbbá bízik abban, hogy az évet majd nagyobb nyereséggel zárja. A probléma éppen ebben a képletben keresendő.

A sok teendő mellett mikor tarthat végre szünetet? Mikor jön el az a pont, amikor hátradőlhet?
Ha biztosan tudja, hogy a ma beruházása holnap megtérül.

Hogyan segíthet ebben a BLOKKWOOD?

A faanyagot azért szeretjük, mert természetes. A BLOKKWOOD hőkezelés csak ráerősít erre a tulajdonságra, sőt egyéb vonásokkal is felvértezi a nyersanyagot. Kíméletes, mégis maximális hatást garantál; a faanyag számos további előnye mellett könnyebbé, de terhelhetőbbé válik, megnő a víztűrőképessége és időtállóbb lesz.

A BLOKKWOODIZÁLÁS hatásai

A feldolgozók és a gyártók szemszögéből

Míg az egyes faanyagokon azonnal túl lehet adni, addig akadnak olyanok is, amik – a minőségtől függetlenül – nehezebben vagy egyáltalán nem eladhatók. Ez a veszély sajnos a feldolgozókat, a gyártókat és a kereskedőket is fenyegeti. Ha BLOKKWOOD technológiát alkalmaznak vagy olyan forrásból vásárolnak, ahol BLOKKWOODIZÁLT termékekhez juthatnak, akkor erre többé nem lesz gondjuk.

A kereskedők nézőpontjából

A bevételnöveléshez két dologra biztosan szükség van: kiemelkedő minőségű termékekre és elérhető árakra. Ha a kereskedők olyan faipari termékekkel dolgoznak, melyek kitűnnek az egyébként telített piacon, és ár-érték arányban jobb lehetőségeket kínálnak a végfelhasználóknak, akkor a sikert már el is kezdhetik borítékolni. Gondoljon csak bele! Az unalmas, vagy csak néhány évet bíró tucattermékek helyett az emberek jelentős része a BLOKKWOODIZÁLT termékeket választja.

A végfelhasználók álláspontját tekintve

Akár tartós burkolóanyagot keresünk, időtálló bútort vagy magasan terhelhető építőipari termékeket, többé nincs megkötve a kezünk. A BLOKKWOODDAL hőkezelt faanyagokat ugyanis beltéren és kültéren egyaránt alkalmazhatjuk, és biztosak lehetünk azok hosszú távú használatában is. Elfelejthetjük a hosszadalmas utókezeléseket, a fárasztó karbantartási munkákat, és minden egyéb problémát, amivel eddig a faápolás járt.

Maradt még megválaszolatlan kérdése?
Kérjen részletes ajánlatot!

Akár a BLOKKWOOD technológia adaptálása iránt érdeklődik, akár kezelt faanyagot
vásárolna vagy meglévő faanyagokat kezeltetne, jó helyen jár. töltse ki az űrlapot,
és hamarosan felvesszük Önnek a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlapot ezen adatok hiányában a rendszerünk nem tudja fogadni. Köszönjük szíves megértésüket!

A trópusi hangszerfák megfizethető alternatívája

Gyakorlatilag bármilyen hangszerfából önmaga több szempontból (és sokszorosan) feljavított változatát hozzuk létre. Ezzel valódi alternatívát kínálunk különféle prémium hangszerfák, alacsonyabb minőségű, speciálisan kezelt faanyagokkal történő helyettesítésére.

BLOKKWOOD GmbH.  

telefonszám: +36 70 405 5253

E-mail: info@blokkwood.eu
web: www.blokkwood.eu

a Csoport tagja.