fbpx

A Blokkwooddal a ma beruházása már holnap megtérülhet

Új kapuk nyílnak a faiparban

A faiparon belül egy teljesen új ágazatot létrehozni nem kis falat. De mit szólna, ha azt mondanánk, hogy van egy korszakalkotó ötlet a kezünkben, ami több szempontból is jövedelmező lehet? Egy olyan ötlet, ami teljesen átrendezi a faiparról megszerzett eddigi tudásunkat, és aminek a hatására felrázhatjuk a teljes piacot: a fafeldolgozókat, a gyártókat, a mérnököket, a kereskedőket, és nem utolsósorban a végfelhasználókat.

A műanyaggal és az import árukkal folytatott harcban napról napra, évről évre nehezebb győzedelmeskedni. Pedig Ön is mindig ott van a frontvonalban, igyekszik változtatni és újítani, figyelembe veszi az igényeket, továbbá bízik abban, hogy az évet majd nagyobb nyereséggel zárja. A probléma éppen ebben a képletben keresendő.

A sok teendő mellett mikor tarthat végre szünetet? Mikor jön el az a pont, amikor hátradőlhet?
Ha biztosan tudja, hogy a ma beruházása holnap megtérül.

Hogyan segíthet ebben a Blokkwood?

A faanyagot azért szeretjük, mert természetes. A Blokkwood hőkezelés csak ráerősít erre a tulajdonságra, sőt egyéb vonásokkal is felvértezi a nyersanyagot. Kíméletes, mégis maximális hatást garantál; a faanyag számos további előnye mellett könnyebbé, de terhelhetőbbé válik, megnő a víztűrőképessége és időtállóbb lesz.

A Blokkwood fakezelés hatásai

A feldolgozók és a gyártók szemszögéből

Míg az egyes faanyagokon azonnal túl lehet adni, addig akadnak olyanok is, amik – a minőségtől függetlenül – nehezebben vagy egyáltalán nem eladhatók. Ez a veszély sajnos a feldolgozókat, a gyártókat és a kereskedőket is fenyegeti. Ha Blokkwood technológiát alkalmaznak vagy olyan forrásból vásárolnak, ahol Blokkwooddal kezelt termékekhez juthatnak, akkor erre többé nem lesz gondjuk.

A kereskedők nézőpontjából

A bevételnöveléshez két dologra biztosan szükség van: kiemelkedő minőségű termékekre és elérhető árakra. Ha a kereskedők olyan faipari termékekkel dolgoznak, melyek kitűnnek az egyébként telített piacon, és ár-érték arányban jobb lehetőségeket kínálnak a végfelhasználóknak, akkor a siker máris borítékolható. Gondoljon csak bele! Az unalmas, vagy csak néhány évet bíró tucattermékek helyett az emberek jelentős része a Blokkwoodizált (azaz Blokkwood kezelt) termékeket választja.

A végfelhasználók álláspontját tekintve

Akár tartós burkolóanyagot keresünk, időtálló bútort vagy magasan terhelhető építőipari termékeket, többé nincs megkötve a kezünk. A Blokkwooddal hőkezelt faanyagokat ugyanis beltéren és kültéren egyaránt alkalmazhatjuk, és biztosak lehetünk azok hosszú távú használatában is. Elfelejthetjük a hosszadalmas utókezeléseket, a fárasztó karbantartási munkákat, és minden egyéb problémát, amivel eddig a faápolás járt.

Maradt még megválaszolatlan kérdése?
Kérjen részletes ajánlatot!

Akár a Blokkwood technológia adaptálása iránt érdeklődik, akár kezelt faanyagot
vásárolna vagy meglévő faanyagokat kezeltetne, jó helyen jár. töltse ki az űrlapot,
és hamarosan felvesszük Önnek a kapcsolatot!

* A csilaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlapot ezen adatok hiányában a rendszerünk nem tudja fogadni. Köszönjük szíves megértésüket!

BLOKKWOOD GmbH.  

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
E-mail: info@blokkwood.eu

a Csoport tagja.