fbpx

Hangzás és paraméter
összehasonlítás

A BLOKKWOOD technológia alkalmas a legkülönfélébb fafajták módosítására.

Kidolgoztunk egy összehasonlítási eljárást amin keresztül egyfelől objektív, számszerűsített összehasonlítást biztosítunk Önnek, másfelől lehetőséget teremtünk a fanyagaink személyes, szubjektívebb megítélésre is.

Már önmagában ez is egy igen nagy választékot jelent. Ráadásul egy hangszerfa megítélésében számos tényező egyszerre játszik szerepet. Így olyan nagy számú hangzás, és minőség variáció jön létre, ami már-már kihívássá teheti a választást.

I. Számok

Melyik a legésszerűbb választás?

Annak érdekében hogy a lehető legkönnyebben meg tudja ítélni hogy milyen fafajta, milyen mértékű kezelése eredményezi az Ön számára ideális eredményt, kidolgoztunk egy mérési eljárást ami igazán könnyűvé teszi az összehasonlítást.

1) Különféle fafajták

A megfelelő viszonyítási alap biztosításához elsőnek bemértük a legfontosabb fafajtákat a ritka és drága egzotikus fafajtáktól egészen az alacsonyabb minőséget képviselő kommersz fákig. Ennek eredményeként “megnézheti” és összehasonlítási alapként használhatja például a Brazil Rózsafa, de akár a Lucfenyő hangzás mintáját is.

2) A kezelt fa önmagával összehasonlítva

Az adott faanyagot bemérjük kezelés előtt és után is, hogy a hangzásmintájában bekövetkezett változást is láthatóvá tehessük az Ön számára.

II. Fül

Melyik hangzása tetszik leginkább?

Annak érdekében hogy Önnek ne csupán számok és hangzásminták alapján kelljen választania minden jelentősebb hangszerfáról készítettünk Önnek egy összehasonlító videót ahol a legfontosabb kézi és műszeres hangzásteszteket konstans körülmények között rögzítettük és visszanézhetővé, illetve visszahallgathatóvá tettünk.

Ezeken a videókon rögzítjük az adott hangszerfa bemérését kezelés előtt és után, majd egymás mellé vágjuk a két mérést. Ezen felül minden kezelt faanyagból megtartunk egy kezeletlen szeletet, amelynek a kezelt változatával történő közvetlen összehasonlítását is videóra vesszük.

Nézze meg az összehasonlító videókat!

HAMAROSAN!

III. Kéz

Melyik az Önnek leginkább megfelelő?

Természetesen a legmeggyőzőbb mindig az ha a saját kezünkbe vehetjük a kezelt és kezeletlen hangszerfát és saját magunk élőben végezhetjük el az összehasonlítást.

A sajátkezű tesztet két módon tudja elvégezni:

Rendelje meg DEMÓ csomagunkat amelyben megküldjük Önnek az Ön által kiválasztott hangszerfák kezelt és kezeletlen változatait.

HAMAROSAN!

Látogasson el Budapesti bemutatótermünkbe, ahol minden kiállított hangszerfát illetve a kész hangszereket is szabadon kipróbálhat.

 

Kattintson az alábbi gombra és jelentkezzen hangszerfa tesztre most!

HAMAROSAN!

IV. Egyedi igények

Milyen az Önnek ideális, egyedi hangszerfa?

Arra is van lehetőség, hogy egy adott fafajtát különböző mértékben, különböző paraméterek mentén kezeljünk. Az egyedi kezelés eredményeként egyedi tulajdonságokat kapunk például, színben, nedvességtartalomban, stabilitásban és rugalmasságban, de természetesen hangzásban is.

A különféle kezelési paraméterek kipróbálására, akár az Ön által küldött fanyaggokkal is van lehetőség. Az általunk optimálisnak ítélt kezeléstől eltérve tehát lehetőségünk van az Ön egyedi igényeinek megfelelő tulajdonságokkal rendelkező hangszerfát előállítani.

Ilyen módon valójában a kezelésnek egy Önre szabott, teljesen egyedi paraméterezése jön létre, amit akár le is védethet és amely így csakis az Ön tulajdona lesz.

Ebben a folyamatban egy a szakembereinkkel közösen megtervezett, mindenképpen időigényes és többnyire költséges kísérletsorozat végrehajtásával jutunk el a megfelelő megoldáshoz. Nagyobb tételű megrendelés, sorozatgyártás esetén ennek az útnak nagyon is lehet létjogosultsága.

Amennyiben egyedi igényekkel rendelkezik vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen tőlünk árajánlatot:

Hamarosan!

Vágjunk bele! Mi a teendő ha szeretne rendelni?

01 Nézze meg a teszt videóinkat és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő fát és kezelést. A videók megmutatják Önnek a objektív számokat és egyben a hangzást is.
02 Amennyiben szeretné személyesen is kipróbáln
03 Adja le a rendelését
04 A rendelést
05 Minden szállítmányhoz mellékeljük Önnek a kezelt faanyag teszt videóját.

Hamarosan!

Safis EVO INC.

telefonszám: +36-70-397-6711
E-mail: projekt@safis.hu

web: www.startup.safis.hu

BLOKKWOOD GmbH.

telefonszám: +36-70-388-2496
E-mail: info@blokkwood.net

web: www.blokkwood.net